Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Delikatesslådor

TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN ELLER LAGET

 

Tjäna pengar

Tjäna mycket pengar till klasskassan, klassresan, skolresan, laget, lagkassan eller föreningen genom att sälja högklasssig olivolja, gourmetkaffe och andra delikatesser!

Läs mer
 

Våra produkter

Omtyckta och lättsålda produkter! Kaffe är Sveriges mest sålda produkt. Avnjut den tillsammans med vår choklad med hög kakaohalt. Vår olivolja håller högsta klass och härstammar från Spanska Málaga.

Läs mer
 

Riskfritt

Noll utlägg! Ta först upp beställningar med hjälp av vårt säljpaket, därefter levererar vi exakt antal ni behöver. Då slipper ni eventuella returer eller utlägg. Vi levererar fraktfritt (från 35 produkter).

Läs mer

Räkna ut vad ni kan tjäna!

Använd vår smarta räknare för att snabbt och enkelt se hur mycket ni kan tjäna till klassen eller laget när ni säljer våra delikatesslådor.

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

"Grattis Segeltorps IF P-07 som tjänade ihop 17.763kr. Bra jobbat!"


Beställ säljpaket
 

Finsmakarlådan Deluxe

450kr
Förtjänst per såld låda: 100kr

Innehåller
Finsmakarnas Pralinpaket, 370g
Mainake Ekologisk Olivolja, 250ml
Kahls Fairtrade KRAV brygg, 200g
Matric Aprikosmarmelad KRAV, 250g
Matric Crackers KRAV, 200g
Svensk honung - Naturell, 45g
Tiptree - Körsbärssylt, 42g
Walkers shortbread - Smörkex, 160g
Kahls Te - Rooibos Jordgubb & Vanilj, 100g

 

Olivoljepaketet

150kr
Förtjänst per såld låda: 50kr

Innehåller
Verdial Extra Virgin (Grön), 250ml
Hojiblanca & Picual Extra Virgin (Röd), 250ml

 

Pralinpaketet

150kr
Förtjänst per såld låda: 50kr

Innehåller
22 utsökta praliner gjorda på belgisk choklad av högsta kvalitet, 370g

 

Lilla Finsmakarlådan

180kr
Förtjänst per såld låda: 60kr

Innehåller
Finsmakarna Abrazo brygg, 200g
Kahls Fairtrade KRAV brygg, 200g
Mainake Hojiblanca & Picual Olivolja, 250ml
Mörk Choklad 60%, 100g

 

Stora Finsmakarlådan

250kr
Förtjänst per såld låda: 70kr

Innehåller
Kahls Fairtrade KRAV brygg, 200g
Matric Riggatoni KRAV, 500g
Matric Salsa Arrabiata KRAV, 130g
Matric Aprikosmarmelad KRAV, 250g
Matric Crackers KRAV, 200g
Mainake Ekologisk Olivolja, 250ml

 

Tepaketet

150kr
Förtjänst per såld låda: 50kr

Innehåller
Kahls Te - Rooibos Jordgubb & Vanilj, 100g
Kahls Te – Södermalm (svart), 100g
Svensk honung - Naturell, 45g
Tiptree - Körsbärssylt, 42g
Walkers shortbread - Smörkex, 160g

 

Kaffepaketet

150kr
Förtjänst per såld låda: 50kr

Innehåller
Finsmakarna Abrazo brygg, 200g
Monteriva Klassisk Mellanrost brygg, 250g
Kahls Fairtrade KRAV brygg, 200g

TJÄNA PENGAR TILL LAGET ELLER KLASSEN

Letar ni efter ett projekt som kan ge pengar till laget, klassresan eller föreningen? Finsmakarna erbjuder en ypperlig möjlighet att utan risk tjäna pengar till er klassresa eller andra lagaktiviteter. Genom att sälja Finsmakarnas högkvalitativa delikatesspaket kan ni få ihop tillräckligt med pengar för att kunna genomföra er drömaktivitet. Delikatesspaketen innehåller förstklassiga kravmärkta och ekologiska produkter från kontrollerade leverantörer. Ni tjänar pengar och erbjuder samtidigt en väldigt uppskattad och efterfrågad presentbox. Paketen finns i olika omfattning och utförande. Kaffepaketet med tre sorters kvalitetskaffe, olivoljepaketet med olika varianter av olivolja från Malaga i södra Spanien, och storsäljaren som är ett blandat delikatesspaket med både olivolja, kaffe, rigatoni, salsa arrabbiata, kex och marmelad. Nu har vi även satt ihop den perfekta gåvan i vår delikatesslåda Finsmakarlådan Deluxe som innehåller allt du som mottagare kan önska av en fin gåva. Många av våra produkter är kravmärka eller ekologiska. Alla Finsmakarnas presentboxar är perfekta att sälja på arbetsplatser, till släkt eller vänner och är lättsålda då intresset för högkvalitativa delikatessvaror ökat kraftigt under senare år.

SÅ GÅR DET TILL ATT TJÄNA PENGAR

Så hur går det rent praktiskt till att tjäna pengar till laget, klassresan eller föreningen? Upplägget är helt riskfritt för er som säljare av Finsmakarnas produkter. Ni beställer kostnadsfria säljpaket som ni delar ut bland de som ska sälja delikatesspaketen. En sak att komma ihåg för att tjäna pengar till laget/klassen/föreningen är vikten av gemensamma och tydliga mål. Genom att sätta upp tydliga mål för er försäljning kommer ni att lyckas bättre. Finsmakarna ställer inga minimikrav på er prestation, men då ert mål är att tjäna så mycket pengar som möjligt till er gemensamma aktivitet kan en bra riktlinje vara att sälja minst 11 paket var, vilket är snittförsäljningen per person. Under tre till fyra veckors tid pågår försäljningen via de utskickade beställningsformulären. När ni tjänat så mycket pengar som bara är möjligt är det dags att samla in formulären och lägga upp dem i systemet på Finsmakarnas hemsida. Systemet räknar ut hur mycket pengar som totalt skall betalas in från de som köpt paketen och hur mycket pengar ni tjänat till ert gemensamma mål. Sedan skickas fakturor ut baserat på denna information och paketen levereras till mottagarna inom två veckor. Enklare kan det inte bli. Finsmakarna står för ett pålitligt varumärke, högkvalitativa produkter och en väl fungerande leveransstruktur och ni kan ägna er enbart åt att tjäna pengar och glädja människor i er omgivning med en oförglömlig smakupplevelse. Kontakta Finsmakarna för att sätta igång med projektet!