Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Delikatesslådor

Delikatesslåda - Företagsgåvan som alla uppskattar

Finsmakarna bygger delikatesslådor med premium produkter som också har fokus på rättvisemärkning såsom KRAV, Ekologiskt, UTZ och Fairtrade. Vi har agenturen för Mainake olivolja som vi tar direkt från bönderna i spanska Malaga. Delikatesslådorna finns i små som stora utföranden och det som skiljer oss från mängden, förutom att vi erbjuder rättvisemärkta produkter, är att vi profilerar lådorna med er logo. Då blir det inte bara en uppskattad present utan även en bra varumärkesspridning. Perfekt som kundgåva, presenter eller julklappar till kunder och anställda.

 

Premium produkter

Finsmakarna väljer bara produkter att bästa kvalitet. För vår egna Mainake olivolja till exempel, kommer dessa direkt från bönderna i spanska Malaga. Våra chokladpraliner är handplockade för att garantera att ingen bit lämnas kvar.

 

Rättvisemärkt

KRAV, Ekologiskt, UTZ och Fairtrade är några av de certifieringar vi arbetar med. Utöver en stund av njutning med en utsökt kopp kaffe, te eller choklad kan du lita på att varans process från ursprung till färdig produkt, är ansvarsfullt och uthålligt genomförd.

 

Med eller utan logo

Vid tillträden till en ny bostad kan mäklarföretag överraska med en delikatesslåda som väntar i det nya köket. Eller när en kund köper en bil finner denne en trevlig gåva i förarsätet. Små gester som knyter ihop affären och ger en bättre känsla som gör att kunden kommer tillbaka.

Gott som gör gott

"Jag kan varmt rekommendera Finsmakarlådorna. Produkterna håller mycket hög klass och vi använde dem både som present till nyckelkunder samt giveaways vid lite finare tillställningar."

Johan Sandström
CEO Gigaset Communications AB

Till produkterna

Några tips utöver traditionella julklappar och kundgåvor

1. Facebook - vill ni sprida ert varumärke för en låg kostnad? Gör en tävling där ni lottar ut X antal mot att kunderna gillar inlägget eller deltar i en enkel quiz. Många delar sedan inlägget vilket brukar ge bra spridning för endast några hundralappar.

2. Brevutskick - vill du att kunden verkligen skall läsa ditt utskick? Baka in budskapet i en av våra minsta lådor så får brevet en helt annan uppmärksamhet. Vi hjälper gärna till med logistiken.

3. Lojalitetsprogram - när kunden tjänat ihop poäng eller nått en speciell nivå kan denne belönas med en uppskattad delikatesslåda.

"Vid olika fordonsinstallationer har vi använt Finsmakarnas delikatesslådor som kundgåva. Eftersom det finns många olika storlekar på lådorna, har det funnits en fin kundgåva både till små och stora kunder."


CEO of StjärnaFyrkant Sverige AB

Till produkterna

Jag vill veta mer!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig inom kort.

.

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)