Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

För laget

Tjäna pengar till laget

 

Har ni planerat en gemensam aktivitet eller resa för fotbollslaget, ridskolan, simlaget, innebandylaget, kampsportsklubben eller hockeylaget? Oavsett vilken typ av klubb ni tillhör och vilken sport eller aktivitet som ligger er varmast om hjärtat är det möjligt för er att tjäna pengar till laget på ett enkelt och roligt sätt. Finsmakarna är ett företag som levererar delikatesslådor av högsta kvalitet som blir uppskattade var de än säljs. Intresset för delikatesser och att byta ut vanliga dagligvaror mot lyxigare KRAV-märkta och ekologiska alternativ av hög kvalitet har aldrig varit större än det är just nu, och därför är detta ett gyllene tillfälle för er som vill stärka lagkassan.

Kunderna väljer mellan lådor av varierande storlekar och med varierande innehåll. Exempel på produkter är vår lyxiga olivolja från Malaga, kaffe från Kahls Kafferosteri, lyxig mörk choklad, crackers, marmelad, och förstklassig italiensk pasta. Samtliga delikatesslådor är lätta att sälja och väldigt populära bland kunderna. En delikatesslåda är mycket enkel att sälja och mycket uppskattad hos de flesta såsom släkten, arbetsplatsen, grannar och vänner/bekanta. Ett enkelt och roligt sätt att marknadsföra ert lag på och samtidigt tjäna pengar som kan gå till något roligt eller nödvändigt ändamål.

HUR LAGET TJÄNAR PENGAR

Det är enkelt att räkna ut hur mycket ni kommer att tjäna genom att beräkna vad ni tror att ni kommer att kunna sälja och skriva in det på Finsmakarnas hemsida. På så vis får ni också ett mål att sträva mot som ni kan dela upp emellan samtliga klubbmedlemmar som tänker delta i projektet. Sätt rimliga men sporrande mål och peppa varandra som bra lagkamrater så blir det hela som en lagtävling där ni alla är vinnare.

Då ingen kontantinsats eller förhandsbeställning krävs från er sida är detta ett riskfritt sätt att tjäna pengar till laget. Finsmakarna skickar ut ett startpaket med säljmaterial som gör det enkelt att fånga kundernas intresse, sen är det bara att sätta igång. När beställningsformulären är insamlade från deltagarna, summerar ni detta och sänder till Finsmakarna. Då sänder vi beställningen till en leveransmottagare. Ni levererar, tar betalt, betalar oss och behåller er vinst. Smidigt, eller hur? Kontakta Finsmakarna för att tjäna pengar till laget på ett roligt och uppskattat sätt som dessutom stärker lagandan!

Några referenser

"Grattis till Segeltorps IF F01/02 som nått sitt mål och tjänat in 12410kr till ett bortaställ. Utöver detta fick de även en handfull biobiljetter, bra jobbat!"

Foto Petter Norman

"Bra jobbat Salem IF P-05 som tillsammans med Finsmakarna tjänade in över 11 000 kr till laget!"


"Grattis Segeltorps IF P-07 som tjänade ihop 17.763kr. Bra jobbat!"


"Detta var mycket lätt med minimal insats! Vi tjänade över 11 000kr och Finsmakarlådorna var både lättsålda och omtyckta!"


 

Beställ säljmaterial

Vill ni också tjäna ihop riktigt bra med pengar till laget? Beställ startpaketet idag!

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post

Hur hittade du finsmakarna?