Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Så går det till

 

1. Beställ Kostnadsfritt Säljpaket

Utse en kontaktperson (över 20 år). Denna beställer säljpaket som innehåller foldrar med information kring produkterna samt beställningsformulär. Säljpaketet skickas inom 24 timmar från det att beställningen lagts (gäller vardagar). Säljpaketet innehåller två foldrar per deltagare ifall någon förälder vill ta med till sin arbetsplats etc. Säljpaketet innehåller också två lådor som prov så att ni kan klämma och känna. Dessa lådor får ni behålla vid periodens slut. Ett tips är att ha med dessa lådor när ni delar ut foldrarna så att deltagarna kan se hur de ser ut.

2. Ta upp beställningar – ingen risk eller volymkrav

När säljpaketen anlänt delar ni ut dem till gruppen som skall sälja Finsmakarnas delikatesspaket. Även om vi på Finsmakarna inte har något volymkrav på er som säljare så vet vi av erfarenhet att det är bra att sätta ett gemensamt säljmål som tar er hela vägen eller åtminstone närmare ert slutmål vare sig det är en klassresa, cup eller nya matchställ. Snittförsäljningen ligger på 11 paket per individ och det kan fungera som en bra måttstock inför er försäljning.

Ta upp beställningar från familj, släkt, vänner, grannar eller varför inte ta med till arbetsplatsen där både personal och arbetsgivare kan köpa åt sig själva eller som gåvor åt kunder eller bekanta.

3. Leverera – ta betalt – uppfyll ert mål

Vi rekommenderar att säljperioden pågår cirka 3 veckor från det att beställningsformulären skickats ut och därefter lägger ni er beställning via beställningsformuläret på Finsmakarna.se. Detta formulär summerar ihop totalsumman som skall in samt hur mycket laget tjänat in. Detta använder vi sedan som fakturaunderlag och vi levererar er beställning inom 3-5 arbetsdagar från lagd beställning.

I samband med att leveransen skickas ut till er, skickas även en faktura via e-post där Finsmakarnas andel skall betalas in. Detta skall ske inom 20 dagar från att leveransen har skickats.

För försäljningar under 35st Finsmakarlådor totalt, tillkommer frakt och den varierar var i landet ni bor men hamnar oftast under 300 SEK.

En anmärkningskontroll utförs även på den ansvarige föräldern och Finsmakarna förbehåller sig rätten att neka utskick av varor om ansvarig för försäljningen har betalningsanmärkning.

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

"Grattis till Segeltorps IF F01/02 som nått sitt mål och tjänat in 12410kr till ett bortaställ. Bra jobbat!"

Foto Petter Norman

Beställ säljmaterial

Vad väntar du på? Börja tjäna pengar redan idag!

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post