Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Sälj kaffe till klassen, laget eller föreningen

Kaffepaket - Flera väljer att bara sälja en av våra Finsmakarlådor för att få mer fokus, andra vill erbjuda en katalog med ett utbud.

Lättsålt - Kaffet är ett av Sveriges största förbrukningsvaror och finns i stort sett i varje hem. Därför är det otroligt lättsålt och ofta uppskattat att komma med delikatesskaffe direkt till dörren.

Kampanj - Just nu har vi kampanj där vi erbjuder 20 SEK extra per sålt paket om ni väljer att endast sälja kaffe!

Kaffekampanj!

Finsmakarnas goda kaffe finns även på Fikakassan.se. Just nu erbjuder vi dig 15 SEK högre vinst per sålt paket, alltså totalt 70kr (Finsmakarnas kaffepaket ger 55kr i vinst)

OBS GÄLLER ENDAST om du anger rabattkod “JHRPF” när du bokar startpaketet på fikakassans hemsida.  Boka ditt startpaket här!

Är ni exempelvis 25 personer i gruppen och alla säljer 10 paket var, tjänar ni 17.500 SEK!

 

 

Fikakassan kaffepaket

Sälj kaffe och tjäna snabbt ihop pengar

Att sälja kaffe har varit ett av de mest lättsålda alternativen. De flesta av oss dricker kaffe flera gånger om dagen och handlar kontinuerligt bryggkaffe i sin lokala butik. Många är därför glada över att få handla någon ny sort som inte går att hitta på sin livsmedelsbutik och som dessutom stöttar barnen att nå sina mål. 

Finsmakarnas kaffe är mycket efterfrågat och vi får ofta förfrågningar från kunder som handlat av en skola eller idrottslag, och som vill handla igen. Kaffet är ju en förbrukningsvara och man kan enkelt fylla på med lite kaffe även om man precis råkat handla. Svenskens “Fika” är känt över hela världen och amerikanarna för att ta ett exempel, pratar ofta om Swedish Fika. 

När man då valt sig för att sälja 1 produkt istället för en hel katalog, kan man alltså välja att beställa hem alla varor först och sälja sen. Då kan man dela ut X antal paket till varje deltagare för att säkerställa att man når ett visst mål. 

Exempel: 

Värmdö Hockey 07-gäng består av 28 pojkar. De vill gärna åka på Nicklas Lidströms Cup i Avesta som beräknas kosta runt 9.500 SEK i anmälningsavgift, boende och mat. Eftersom man tjänar 55 SEK på varje sålt kaffepaket, behöver laget sälja cirka 170 paket kaffe. Delar man det på 28 deltagare behöver varje person sälja 6st paket och målet är nått!

Svenskt kaffe

Finsmakarnas kaffe bryggs med ett specialrecept på ett svenskt rosteri. Bryggeriet heter Kahls Kaffe och ligger i Göteborg. Kahls har rostat kaffe sedan 1911 och allt började med Carl-Birger Nilsson som tog ett lån på 50 SEK för att köpa kaffe och sälja till hemmafruarna. Inom kort spred sig ryktet om det goda kaffet och affärerna började blomstra. Idag säljs Kahls kaffe mestadels till specialbutiker som ett delikatesskaffe. 

Utöver riktigt gott kaffe var orsaken till att vi valde just Kahls, att de även fokuserar på rättvisemärkta bönor. De ställer höga krav på att bönorna skall vara noggrant utvalda och rostade med varsam hand.  Idag arbetar ett helt team av kaffeutvecklare, rostmästare eller malningstekniker med att säkerställa absoluta toppklass. 

Kahls kafferosteri

Kahls omsätter idag över 170 miljoner SEK där merparten är just kaffe.

Inte undra på att Kahls idag uppfattas som Sveriges bästa leverantör av kaffe.  

Kika i våra kataloger

Sälja endast kaffe (via fikakassan.se) Fiakassan Säljfolder

Sälja hela sortimentet Finsmakarna_katalog

"Detta var mycket lätt med minimal insats! Vi tjänade över 15 000kr och Finsmakarlådorna var både lättsålda och omtyckta!"

Huddinge IF P08

Fördelar

1. Lätt att sälja - Barnen kan med enkelhet sälja produkterna. Vem blir inte glad för delikatesskaffe levererat direkt till hemmet?

2. Hög vinst - Kaffet har en av de högsta vinsterna på marknaden. Jämfört med andra aktörer går det fort att nå den där hockeycupen eller klassresan till Liseberg.

3. Miljövänlig & Hälsosam - Många studier vittnar om kaffets positiva effekt på våra kroppar. Dessutom är det ett bättre alternativ än exv salami (kött) eller kakor (med palmolja).

Nackdelar

1. Gammal vana - Det kan finnas en risk att köparen har ett favoritkaffe som de alltid druckit och inte vill prova något nytt.

2. Kampanjvaror - Kaffet används ofta på dagligvaruhandeln som en lockvara såsom exv handla för 1000 SEK - få 4 paket kaffe för 100 SEK. Detta kan göra det svårare att sälja.

3. Gillar te - Alla dricker inte kaffe. Här är det bra att Finsmakarnas kaffe levereras i en presentkartong så att man kan också ge bort som gåva.

 

Sälja till klassen

Behöver du veta mer om skolförsäljning? Besök vår sida nedan för att läsa mer om just skolklasser på grundskola och gymnasiet!

Läs mer
 

Sälja till laget

Behöver du veta mer om lagförsäljning? Besök vår sida nedan för att läsa mer om just idrottslag i alla föreningar!

Läs mer