Leverantör och återförsäljare av ChocoMe choklad

Bli återförsäljare av 

Exklusiv choklad från chocoMe

chocoMe är ett av Europas exklusivaste varumärken inom choklad. De karaktaristiska chokladkakorna toppade med frystorkade bär, frukter och nötter säljs tillsammans med övriga produkter i sortimentet i över 55 länder runtom i världen.

Vi på Finsmakarna är mycket stolta över att äga agenturen i Norden och därmed ha möjligheten att leverera dessa fantastiska produkter till er butik.

ChocoMe logotyp
ChocoMe - International chocolate awards 2021
ChocoMe - International chocolate 2019 special
ChocoMe - International chocolate 2018 special
ChocoMe - International chocolate 2015 special

Produktkategorier

Entrée chokladkaka från chocoMe

Entrée

Chokladkakor med torkade bär & frukter

110 gram

Storsäljaren ”Entrée” är lika vacker i butiken som i ögonblicket när den ges bort som present. En produkt som bör finnas i din butik helt enkelt.

Carré chokladkaka från chocoMe

Carré

Chokladkakor med torkade bär & frukter

50 gram

”Carré” är en mindre variant av den populära Entrée. En perfekt produkt att erbjuda för att öka merförsäljningen i er butik.

Rafinée chokladlåda

Rafinée

Nötter och bär doppade i choklad

120-160 gram

”Raffinée” är chokladlådan som erbjuder det lilla extra. Nötter och bär doppas i exklusiv choklad som sedan toppas med ytterligare ett skikt.

ChocoMe logotyp

Historia om chocoMe

Titta gärna på videon >

Spela video om Historian om chocoMe 2

Varumärket chocoMe grundades i Budapest 2010 av Mèszáros Gábor. Efter nästan ett år som arbetssökande bestämde han sig för att följa sin dröm och starta en chokladfabrik.

Gabor arbetade tidigare som trade-marketing manager för ett multinationellt företag, ett jobb som han förlorade på grund av finanskrisen 2009. Till en början köpte han in olika chokladbaser och olika toppings och började experimentera hemma i sitt kök.
Några månader senare åkte han till Belgien för att utbilda sig till chocolatier under ledning av chokladgurun Philippe Vancayseele.

Idag säljs chocoMe i fler än 55 länder världen över, företaget har vunnit ett flertal priser för sin innovation, smak och design.
Bland annat de prestigefyllda priserna Great Taste Awards, Academy of Chocolate Awards samt International Chocolate Awards.

Chokladkakorna kallas även för artisian chocolate tablets vilket betyder handgjorda chokladkakor med en artistisk känsla. Order ”chocoM” står för choco = choklad samt Me = för mig. I Ungern kunde man nämligen till en bötjan skapa sina egna chokladkakor via företagets hemsida och på så sätt välja de toppings man ville ha. Detta är dock inte möjligt längre då företaget har ett standardsortiment som man kan välja från. 

Idén med chocoMe är att kombinera choklad av högsta kvalité med olika slags toppings och därigenom skapa olika smakkombinationer. Man väljer att inte smaksätta chokladen i sig utan låter smaken i de Frystorkade bären, nötterna och de kanderade blombladen ge chokladen sin karaktär. 

Chokladkakorna tillverkas i Budapest men toppingen köper man in från olika delar av Europa för att kunna förse chokladkakorna med högst möjliga kvalité. Alla råvaror väljs noggrant ut och endast den bästa kvalitén är bra nog. För att undvika massproduktions-processen tillverkas och packas allt för hand.

Chokladkakorna skapas för hand

Kvalité

Chokladkakorna tillverkas i Budapest men toppingen köper man in från olika delar av Europa för att kunna förse chokladkakorna med högst möjliga kvalité. Alla råvaror väljs noggrant ut och endast den bästa kvalitén är bra nog.

Hantverk

Chokladkakorna från chocoMe tillverkas alltid för hand. Varje kaka fylls med choklad och toppas sedan för hand. Det artistiska människorna i fabriken skapar varje vacker produkt för för sig – det innebär att varje chokladkaka är unik i sitt utseende.

ChocoMe logotyp

chocoMe galleri

Finsmakarna logo
ChocoMe logotyp

Ansök om att bli återförsäljare!

Vi på Finsmakarna har ansvaret över agenturen i Norden för chocoMe och deras produkter. Vi hjälper er gärna med att komma igång och börja sälja chocoMe chokladkakor och kartonger i er butik.

Prisvinnande exklusiv choklad

Ni hittar alla chocoMes 100+ utmärkelser på den här sidan.

ChocoMe logotyp
ChocoMe - International chocolate awards 2021
ChocoMe - International chocolate 2019 special
ChocoMe - International chocolate 2018 special
ChocoMe - International chocolate 2015 special

Ansök om att bli återförsäljare

Rulla till toppen