Chokladstrutar och lakritsstrutar

Bli återförsäljare av 

Chokladstrutar & lakritsstutar

Finsmakarnas chokladstrutar & lakritsstrutar är några av de mest sålda strutarna i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av smaker och budskap – samtidigt har ni möjligheten att beställa strutarna med er egen logotyp.

Chokladstrutarna är fyllda med belgisk choklad och svenska tryfflar samtidigt som lakritsstrutarna består av lakrits doppad i choklad och ytterligare en topping.

Rainforest alliance logo
Krav-märket logo
EU ekologisk logo

När ni handlar produkter från Finsmakarna så vet ni att ni får rättvisemärkta produkter

Våra chokladstrutar & lakritsstrutar

Chokladstrutar är förmodligen en av de absolut bästa merförsäljningsprodukterna en butik kan erbjuda i sitt sortiment. En strut är lagom stor för att ges bort som ensam present men den säljs också för ett bra pris så att kunderna kan komplettera t.ex. sina blomsterbuketter och paket.

Chokladstrutar med Svensk tryffel

Chokladstrutar fyllda med svenska tryfflar

Svenska tryfflar

Finsmakarnas chokladstrutar fyllda med svenska tryfflar är mycket populära. Dessa vackert designade strutar är fyllda med 100g högklassisk tryffel. Tryffeln i sig kommer både naturell och med smaker som hallon, havssalt och mint.

Chokladstrutar med budskap

Chokladstrutar med budskap

Budskap

Finsmakarnas chokladstrutar med buskap är perfekt för slutkunden att sätta i sin blomsterbukett istället för ett kort. Men budskapsstruten fungerar självklart lika bra som en ensam gåva.

Chokladstrutar god jul påsk säsong

Chokladstrutar med budskap för rätt säsong

Säsong

Finsmakarnas chokladstrutar med budskap för specifika säsonger är en bra produkt för att öka försäljningen vid t.ex. jul och påsk. Sätt strutarna i färdiga arrangemang eller sälj dem som merförsäljning framme vid kassan för att maximera försäljningen.

Chokladstrutar ministrutar

Ministrutar med lika god fyllning

Ministrutar

Finsmakarnas Ministrutar är mycket populära då produkter når ytterligare en målgrupp när det kommer till merförsäljning. Med ett lägre utpris framme vid kassan så kan försäljningen många gånger öka.

Chokladstrutar med olika smaker grey

Chokladstrutar med olika smaker

Olika smaker

Chokladstrutar med olika goda smaker. Passar bra för kunden som inte vill ge bort ett budskap på förpackningen eller vill köpa chokladen till sig själv.

Laktritsstrutar-strutar fyllda med lakrits

Strutar fyllda med lakrits

Lakritsstrutar

Finsmakarnas lakritsstrutar är en mycket populär produkt. Strutarna är fyllda med lakrits som kombinerats med choklad och ytterligare smaksättare – testa och känn de spännande kombinationerna av olika smaker!

Chokladstrutar med egen etikett och logga

Chokladstrutar med egen etikett

Egen etikett & logotyp

Vill du öka din branding genom att erbjuda chokladstrutar och lakritsstutar med egen etikett och logotyp? Kontakta oss så hjälper vi er att fylla butiken med er butiks nya produkter!

Maxad exponering innebär ökad försäljning

Bordsställ till strutar

För att maximera er försäljning av strutar från oss på Finsmakarna så rekommenderar vi att ni använder ett bordsställ. Stället rymmer många stutar på en liten plats, det ger ett inbjudande intryck och bör placeras på kassadisken för bästa effekt.

Fördelen med att ge ett ställ fyllt med strutar en bra plats på disken är att en chokladstrut oftast inte tar försäljning från någonting annat – istället bör de ses som en av de absolut bästa merförsäljningsprodukterna.

Strutställ vit 750x1700

Om vår choklad

Våra belgiska praliner förtjänar den bästa chokladen. I tre generationer har konditoriet arbetat med belgisk choklad från Barry Callebaut. För att få den fylligaste chokladsmaken använder vi 100% hållbart odlade kakaobönor från Elfenbenskusten. Denna kakao är ekologiskt odlad och vi garanterar också kakaobönderna får ett rimligt pris för deras hårda arbete. Våra fantastiska belgiska praliner är därför tillverkade av hållbar, rättvis handel och framför allt läcker choklad. 

Vad vore läckra praliner utan en lyxig förpackning? Därför har vi utvecklat ett vackert utbud av snygga förpackningar i olika storlekar och ändamål. Från utsökta presentaskar till stilrena strutar. Vi erbjuder också chokladen i exklusiva delikatesslådor. Dessa ingår bland annat i vårt utbud för klassförsäljningar och lagförsäljningar.

Rainforest alliance logo
Krav-märket logo
EU ekologisk logo

När ni handlar produkter från Finsmakarna så vet ni att ni får rättvisemärkta produkter

Ansök om att bli återförsäljare

Rulla till toppen