Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Presenter för företag

Är ni ute efter exklusiva gåvor till kunder och anställda? Är det även viktigt att presenterna skall vara ekologiska? Då är Finsmakarna ett alldeles utmärkt val. En säker gåva som du vet att mottagaren uppskattar!

Hemleverans eller till arbetet - Vi erbjuder smidiga delikatesslådor och exklusiva chokladaskar i alla prisklasser och skickar dem gärna direkt hem till mottagaren med dig som avsändare. Vi kan självklart också skicka dem till er arbetsplats så att ni själva kan dela ut dem.

Personligt - Om önskas tycker vi gärna ett gratulationskort med din logo och/eller hälsning. För olika motiv, se "gratulationskort" nedan.

 

Steg 1: Välj produkt

Chokladask eller delikatesslåda? Välj bland vårt sortiment en gåva som passar för ändamålet eller en önskad prisklass.

 

Steg 2: Hälsning

Vill du tydliggöra vem paketet kommer ifrån, kan vi trycka din hälsning och/eller logo på ett fint gratulationskort. För exempel på motiv, se längre ned på sidan. Pris för kort inkl tryck: 28 SEK.

 

Steg 3: Leverans

Vi skickar antingen alla till en leveransadress eller direkt hem till din mottagare. Frakt 99 SEK.
Vi använder Postnord eller Bring hemleverans beroende på ort. Pris 99 SEK per mottagare. Vill ni istället att det levereras till ett ombud kostar frakten 79 SEK. Ska det till flera adresser tar vi gärna emot en Excel-fil, glöm inte telefonnummer till varje mottagare. Skicka din beställning till info@finsmakarna.se så återkommer vi blixtsnabbt.

Chokladaskar och påskägg

Belgiska praliner

Högklassig belgisk choklad i en perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad. Utanför det lilla konditoriet i Belgien ses ofta belgarna själva köa för att köpa sin choklad.

Påskägg metall gul
119kr

Belgiska chokladägg i ett exklusivt påskägg av metall. Vikt 250g, mått 13cm hög, 8cm diameter.

Påskägg metall lila
119kr

Belgiska chokladägg i ett exklusivt påskägg av metall. Vikt 250g, mått 13cm hög, 8cm diameter.

Belgiska praliner – Ask med 8 (struktur)
109kr

8 belgiska praliner, passar även dig som vill ha med tryck. 150g.

Belgiska praliner – Ask med 12 (strukturlock)
149kr

12 belgiska praliner, passar även dig som vill ha med tryck. 225g.

Belgiska praliner – Ask med 24 (strukturlock)
279kr

24 belgiska praliner, passar även dig som vill ha med tryck. 458g.

Delikatesslådor 129-799 SEK

Exklusiv presentask

Finsmakarlådorna är enkla att skicka med post direkt till din mottagare.

Finsmakarlådan Mini
129kr

En mini-delikatesslåda med ekologiskt kaffe och belgiska praliner. Mått: 20x14x3,2cm

Mainake Verdial & Hojiblanca
199kr

Två sorters Mainake extra jungfru olivolja á 250ml.

Finsmakarlådan Te
199kr

För teälskaren! Kustfägring och Södermalmste följt av smarriga smörkex, sylt och honung.

Lilla Finsmakarlådan
299kr

Ekologisk olivolja och bryggkaffe samt belgisk Gianduja nougat.

Finsmakarlådan Gåva
299kr

Lyxig ask fylld med belgiska praliner, ekologiskt kaffe, te och honung.

Påsklådan
299kr

Stilren påsklåda med godsaker till påsk; påskägg i metall, belgiska chokladägg, passion/lakritskulor samt påskkaffe (brygg).

Sommarlådan
299kr

Picknicklåda med lyxigt bryggkaffe och mousserande jordgubbsdryck samt två belgiska chokladstrutar med hallon, blåbär och jordgubb.

Finsmakarlådan Choklad & Lakrits
379kr

Belgiska praliner 12st, ekologiskt kaffe 200g, strut Pralinmix 100g samt Lakrits/Passion 115g.

Finsmakarlådan Present
379kr

Finsmakarnas pralinpaket 370g, kaffe 200g, Södermalmste 100g, honung 28g, körsbärssylt 42g.

Finsmakarlådan Premium
499kr

Stor premiumlåda med läckerheter som olivolja, kaffe, te, sylt, honung, belgisk choklad m.m.

Finsmakarlådan Royal Påsk
799kr

Vår finaste låda med allt, allt, allt! Belgiska praliner, olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, chokladstrut, lakrits, påskägg m.m.

Gratulationskort

Hälsningar

Lägg med en personlig hälsning och/eller logo. Vi hjälper dig gärna med detta så att det är klart vid leverans. Tryck ingår i priset.

Grande – I love you
28kr

KK256 - 12,5 x 12,2 cm


Grande – Du är guld värd
28kr

KK108 - 12,5 x 12,2 cm


Grande – ÅB Grattis
28kr

KK259 - 12,5 x 12,2 cm


Grande – Tack svart
28kr

KK162 - 12,5 x 12,2 cm


Grande – Grattis
28kr

KK191 - 12,5 x 12,2 cm

Grande – ÅB neutral
28kr

KK264 - 12,5 x 12,2 cm


Fraktalternativ

Vi kan skicka till företag eller privatperson

Välj mellan hemleverans eller ombud. Vid hemleverans kan det vara bra att informera mottagarna att något är på väg så att de inte avvisar speditören.

Frakt hemleverans
99kr

Frakt hemleverans


Frakt ombud
69kr

Frakt ombud


Din egna ask

Om du vill kan du göra asken till din egen och sprida ditt varumärke. Vi trycker ditt budskap direkt på asken.

Pristillägg: 15 SEK/st + kliché 295-495 SEK beroende typ av tryck.

 

Så går det till

1. Välj produkt - välj vilken eller vilka produkter och bestäm antal.

2. Hälsning - önskar ni tydliggöra avsändaren kan vi erbjuda logo tryckt på lådan och/eller ett gratulationskort. För några exempel på logo, se "referenser" nedan.

3. Klart - Slutför köpet i shopen eller fyll i kontaktformuläret om du vill skicka adresslista så tar vi kontakt med er inom någon timme.

Några av våra nöjda kunder

Skatteregler för företagsgåvor

Hur mycket får man ge och vad säger Skatteverket om kundgåvor eller julklappar till kunder och anställda?

Gåvor till anställda: Huvudregeln är att anställda behöver skatta för en gåva. Däremot finns tre undantag: julgåvor, jubileumsgåvor och minnesgåvor.

Julgåvor: De allra flesta, närmare bestämt 70% av alla företagen, ger julklappar till sina anställda. Det är ett trevligt och omtyckt sätt att visa uppskattning när året närmar sig sitt slut. En julgåva kan vara en delikatesslåda, exklusiva köksknivar eller ett finare bäddset. Kostnaden får dock inte överstiga 500kr inklusive moms. I denna summa räknas inte fraktkostnader eller administrativa kostnader. Väljer man exempelvis matgåvor som har 12% moms, kan man alltså köpa en julgåva för 446kr exkl moms för mat eller 400kr för andra saker med 25% moms. Även en ensamt anställd person som arbetar på ett aktiebolag får ta emot och dra av för en julgåva. En julgåva kan inte vara pengar om den ska räknas som skattefri för mottagaren. Väljer man istället för julklappar, skänka pengar till välgörenhet, är detta inte avdragsgillt. Top 3 mest uppskattade julklappar är: mat, presentkort och husgeråd.

Jubileumsgåva: detta är en gåva man som anställd kan få om företaget firar 25, 50, 75 eller 100 år. Denna gåva är skattefri om den inte överstiger 1500kr inkl. moms.

Tillfälliga regler under Corona: Fram till och med 31/12 2021 gäller tillfälligt skattefria gåvor på grund av coronapandemin. Detta gäller utöver de skattefria gåvor som redan finns och som vi nämnt ovan.  Arbetsgivaren kan ge anställda olika gåvor men med samma marknadsvärde. Den tillfälliga skattefriheten gäller den del av gåvorna som sammantaget har ett värde lägre än 2 000 kronor inkl moms. Om gåvan är värd mer än 2 000 kronor beskattas den del som överstiger 2 000 kronor. Skulle arbetsgivaren exv ge tre gåvor à 800 kronor; då beskattas den anställde för 400 kronor av det sammantagna värdet på 2 400 kronor.

 

 

 

Skatteverket

Minnesgåva: denna gåva är exv. födelsedag 50 år eller jämna födelsedagar därefter. Det kan också vara en gåva för att du arbetat länge på företaget (minst 20 år) eller att anställningen upphör. En minnesgåva är skattefri om den inte överstiger 15.000kr.

Gåvor till kunder: Här delar man in i tre kategorier: kundgåvor, representationsgåvor eller reklamgåva.

Vid reklamgåvor gäller något striktare regler och gåvan skall vara i direkt anknytning till företaget. Exempel är produkter med företagets logo, pennor, almanackor etc. Beloppsgränsen för reklamgåvor är 300 kronor exkl moms.

För representationsgåvor kan man exempelvis ta med blommor, fika eller en flaska vin till ett kundbesök. Detta kostnader är då avdragsgilla.

Kundgåvor exv julklappar är inte avdragsgilla.

Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Varför Finsmakarna?

Finsmakarna är ett varumärke som borgar för varor av yppersta kvalitet, höga krav på leverantörernas arbetsvillkor och miljömedvetenhet. Om du letar efter en uppskattad gåva till kunder, leverantörer eller anställda och samtidigt värnar om miljön, arbetsvillkoren hos leverantörer och hög kvalitet, har du kommit rätt. Finsmakarna levererar delikatessboxar innehållande högkvalitativa ekologiska och KRAV-märkta produkter som man kan vara säker på att mottagaren uppskattar. Eftersom vi snabbt och enkelt trycker Ert budskap eller Er logo på lådan, blir det en perfekt kombination av premium give-away eller kundgåva som samtidigt sprider varumärket. Utöver sommarpresent eller julklappar passar detta perfekt som kundgåva när exempelvis de hämtar ut sin nya bil, tillträder sin bostad,  besöker er monter på mässan eller bara som premium give-away vid event eller andra aktiviteter.

Ett tips är att använda Finsmakarnas delikatesslådor vid facebook tävlingar där man lottar ut X antal till de som svarar på en enkel quiz, skriver en fiffig slogan etc. Detta brukar ge en bra spridning på nätet då många delar länken och därmed sprider Ert varumärke. Allt till en mycket låg marknadsföringskostnad. För vilka tycker inte om delikatesser såsom choklad, kaffe, te, honung, sylt, smörkex, olivolja m.m m.m? Finsmakarna fokuserar på varor som håller en eller flera certifieringar av KRAV, ekologiskt, UTZ eller Fairtrade så att vi även drar vårt strå i stacken till en bättre värld. Vi förbehåller oss rätten att då en produkt tillfälligt är slut eller utgått, byta till en likvärdig produkt. Alla priser på denna sida avser exkl. 12% moms (eller 25% för gratulationskort).

Kontakta mig för offert!

Kanske vill ni skräddarsy någon delikatesslåda, få offert eller ange separata adresser de skall skickas till? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några timmar..

Namn

Telefonnummer

E-post

Önskad produkt

Uppskattat antal

Jag vill ha företagslogotyp på paketet

Jag vill ha gratulationskort med paketet

Meddelande (Frivilligt)