Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Företagspresenter

Delikatesslåda för företag

Är ni ute efter den perfekta kundgåvan, premium give-away eller kanske en present till kunder och anställda? Tycker ni att det är viktigt med ekologiska och KRAV märkta produkter? Då är Finsmakarnas delikatesslådor i olika utföranden ett alldeles utmärkt val. En säker gåva som du vet mottagaren verkligen uppskattar!

Logo på lådan - beställ vilket antal du vill men vid 30st eller fler ingår enfärgstryck på lådan och fri frakt till en leveransadress. För några exempel, se referenser nedan.

Påsk

Byt ut ägget..

... och unna personalen och kunderna en riktigt fin chokladask eller delikatesslåda istället. Välj med eller utan din logo alternativt färdigt budskap såsom exv. "God Helg".

Finsmakarnas Pralinpaket – inslagen
139kr

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. 22 praliner i en blandning av ljus, mörk och vit choklad.

info

Finsmakarnas Påsklåda
249kr

Stilren presentkartong som innehåller Finsmakarnas Pralinpaket, bryggkaffe, rooibos te, honung och körsbärssylt.

info

Branded box – Finsmakarlådan Premium
399kr

Vår finaste låda fylld med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Företagslådor

Logo på lådan

En uppskattad gåva som dessutom tydliggör avsändaren. Blanda delikatesslådor hur du vill, vi trycker logon direkt på lådan.

Branded box – Finsmakarlådan Premium
399kr

Vår finaste låda fylld med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Branded box – Lilla Finsmakarlådan
169kr

Ekologisk olivolja, KRAV/Fairtrade-kaffe samt en påse mörk choklad med minst 60% kakaohalt.

info

Branded box – Finsmakarlådan Present
249kr

Lyxig ask som mottagaren garanterat uppskattar.

info

Branded box – Stora Finsmakarlådan Eko
299kr

Bara ekologiska produkter! Alla varor i denna låda innehar en eller flera märkningar av KRAV, ekologiskt, UTZ och Fairtrade.

info

Så går det till

1. Välj delikatesslåda - välj vilken eller vilka delikatesslådor ni vill och bestäm antal.

2. Logo eller ej - önskas logo tryckt på lådan skickar ni den till info@finsmakarna.se. Eller fyll i "Jag vill veta mer" formuläret nedan.

3. Kontakt - vi tar kontakt med er för ett förslag samt offert.

Några av våra nöjda kunder

Varför Finsmakarna?

Finsmakarna är ett varumärke som borgar för varor av yppersta kvalitet, höga krav på leverantörernas arbetsvillkor och miljömedvetenhet. Om du letar efter en uppskattad gåva till kunder, leverantörer eller anställda och samtidigt värnar om miljön, arbetsvillkoren hos leverantörer och hög kvalitet, har du kommit rätt. Finsmakarna levererar delikatessboxar innehållande högkvalitativa ekologiska och KRAV-märkta produkter som man kan vara säker på att mottagaren uppskattar.

Eftersom vi snabbt och enkelt trycker Ert budskap eller Er logo på lådan, blir det en perfekt kombination av premium give-away eller kundgåva som samtidigt sprider varumärket. Utöver sommarpresent eller julklappar passar detta perfekt som kundgåva när exempelvis de hämtar ut sin nya bil, tillträder sin bostad,  besöker er monter på mässan eller bara som premium give-away vid event eller andra aktiviteter.

Ett tips är att använda Finsmakarnas delikatesslådor vid facebook tävlingar där man lottar ut X antal till de som svarar på en enkel quiz, skriver en fiffig slogan etc. Detta brukar ge en bra spridning på nätet då många delar länken och därmed sprider Ert varumärke. Allt till en mycket låg marknadsföringskostnad.

För vilka tycker inte om delikatesser såsom choklad, kaffe, te, honung, sylt, smörkex, olivolja m.m m.m? Finsmakarna fokuserar på varor som håller en eller flera certifieringar av KRAV, ekologiskt, UTZ eller Fairtrade så att vi även drar vårt strå i stacken till en bättre värld.

Alla priser på denna sida avser exkl. 12% moms.

Jag vill veta mer!

Hur ser det ut med min logo? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig med förslag på hur det blir med din logo/hälsning samt offert..

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)