Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Presenter för företag

Är ni ute efter exklusiva gåvor till kunder och anställda? Är det även viktigt att presenterna skall vara ekologiska? Då är Finsmakarna ett alldeles utmärkt val. En säker gåva som du vet att mottagaren uppskattar!

Hemleverans - Vi erbjuder smidiga delikatesslådor och exklusiva chokladaskar i alla prisklasser och skickar dem gärna direkt hem till mottagaren med dig som avsändare.

Personligt - Om önskas tycker vi gärna ett gratulationskort med din logo och/eller hälsning. För olika motiv, se "gratulationskort" nedan.

 

Steg 1: Välj produkt

Chokladask eller delikatesslåda? Välj bland vårt sortiment en gåva som passar för ändamålet eller en önskad prisklass.

 

Steg 2: Hälsning

Vill du tydliggöra vem paketet kommer ifrån, kan vi trycka din hälsning och/eller logo på ett fint gratulationskort. För exempel på motiv, se längre ned på sidan. Pris för kort inkl tryck: 24 SEK.

 

Steg 3: Leverans

Vi skickar antingen dem alla till en leveransadress eller direkt hem till din mottagare. Frakt 99 SEK.
Vi använder Budbee eller Bring hemleverans beroende på ort. Pris för hemleverans 99 SEK per mottagare. Vill ni istället att det levereras till ett ombud, kostar frakten 69 SEK. Ska det till flera adresser tar vi gärna emot en Excel-fil, glöm inte telefonnummer till varje mottagare. Skicka din beställning till info@finsmakarna.se så återkommer vi blixtsnabbt.

Julen 2020

Lyxiga praliner

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. Perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad.

Pepparkakor plåtburk
65kr

Pepparkakor i exklusiv plåtburk. Fria från palmolja. Vikt 160g.

Strut – God Jul mönster
65kr

Belgiska praliner - Ljuvlig Giandujanougat i snyggt julmönster. Vikt 95-100g.

Belgiska praliner – Ask med 8 (struktur)
109kr

8 belgiska praliner, passar även dig som vill ha med tryck. 150g.

Belgiska praliner – Ask med 12 (strukturlock)
149kr

12 belgiska praliner, passar även dig som vill ha med tryck. 225g.

Belgiska praliner – Ask med 24 (strukturlock)
249kr

24 belgiska praliner, passar även dig som vill ha med tryck. 458g.

Delikatesslådor 99-699 SEK

Exklusiv presentask

Finsmakarlådorna är enkla att skicka med post direkt till din mottagare.

Finsmakarlådan Mini choklad
99kr

En mini-delikatesslåda med ekologiskt kaffe och belgiska praliner. Mått: 20x14x3,2cm

Mainake Verdial & Hojiblanca
179kr

Två sorters Mainake extra jungfru olivolja á 250ml.

Finsmakarlådan Te
199kr

För teälskaren! Kustfägring och Södermalmste följt av smarriga smörkex, sylt och honung.

Mainake Eko, Verdial & Hojiblanca
219kr

Tre sorters Mainake extra jungfru olivolja á 250ml.

Lilla Finsmakarlådan
249kr

Ekologisk olivolja, ekologiskt/UTZ/KRAV/Fairtrade bryggkaffe samt en påse belgisk Gianduja nougat.

Finsmakarlådan Gåva
279kr

Lyxig ask fylld med belgiska praliner, ekologiskt kaffe, te och honung.

Finsmakarlådan Present
349kr

Finsmakarnas pralinpaket 370g, kaffe 200g, Södermalmste 100g, honung 28g, körsbärssylt 42g.

Finsmakarlådan Premium
499kr

Stor premiumlåda med läckerheter som olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m.

Finsmakarlådan Royal
699kr

Vår finaste låda med allt, allt, allt! Belgiska praliner, olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, chokladstrut, lakrits, pepparkakor m.m.

Gratulationskort

Hälsningar

Lägg med en personlig hälsning och/eller logo. Vi hjälper dig gärna med detta så att det är klart vid leverans. Tryck ingår i priset.

Grande – God jul grå
24kr

KK180 - 12,5 x 12,2 cm


Grande – God jul röd
24kr

KK202 - 12,5 x 12,2 cm


Grande – KK224
24kr

KK224 - 12,5 x 12,2 cm


Grande – Grattis
24kr

KK191 - 12,5 x 12,2 cm

Grande – Fira
24kr

KK126 - 12,5 x 12,2 cm


Grande – Tack svart
24kr

KK162 - 12,5 x 12,2 cm


Din egna ask

Om du vill kan du göra asken till din egen och sprida ditt varumärke. Vi trycker ditt budskap direkt på asken. Pristillägg: 10 SEK/st + kliché 295-495 SEK beroende på om det skall guldfolieras eller ej.

Untitled

Så går det till

1. Välj produkt - välj vilken eller vilka produkter och bestäm antal.

2. Logo eller gratulationskort? - önskar ni tydliggöra avsändaren kan vi erbjuda logo tryckt på lådan och/eller ett gratulationskort. För några exempel på logo, se "referenser" nedan.

3. Kontakt - fyll i kontaktformuläret så tar vi kontakt med er inom några timmar.

Några av våra nöjda kunder

Gåvor företag

Hur mycket får man ge och vad säger Skatteverket om kundgåvor eller julklappar till kunder och anställda? Gåvor till anställda: De allra flesta, närmare bestämt 70% av alla företagen, ger julklappar till sina anställda. Det är ett trevligt och omtyckt sätt att visa uppskattning när året närmar sig sitt slut. En julgåva kan vara en delikatesslåda, exklusiva köksknivar eller ett finare bäddset. Kostnaden får dock inte överstiga 450kr inklusive moms. I denna summa räknas inte fraktkostnader eller administrativa kostnader. Väljer man exempelvis matgåvor som har 12% moms, kan man alltså köpa en julgåva för 402kr exkl moms för mat eller 360kr för andra saker med 25% moms. Även en ensamt anställd person som arbetar på ett aktiebolag får ta emot och dra av för en julgåva. En julgåva kan inte vara pengar om den ska räknas som skattefri för mottagaren. Väljer man istället för julklappar, skänka pengar till välgörenhet, är detta inte avdragsgillt.

Skatteverket

Top 3 mest uppskattade julklappar är: mat, presentkort och husgeråd. Gåvor till kunder: Här gäller något striktare regler och gåvan skall vara i direkt anknytning till företaget. Exempel är produkter med företagets logo, pennor, almanackor etc. Beloppsgränsen för reklamgåvor är 300 kronor exkl moms. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Varför Finsmakarna?

Finsmakarna är ett varumärke som borgar för varor av yppersta kvalitet, höga krav på leverantörernas arbetsvillkor och miljömedvetenhet. Om du letar efter en uppskattad gåva till kunder, leverantörer eller anställda och samtidigt värnar om miljön, arbetsvillkoren hos leverantörer och hög kvalitet, har du kommit rätt. Finsmakarna levererar delikatessboxar innehållande högkvalitativa ekologiska och KRAV-märkta produkter som man kan vara säker på att mottagaren uppskattar. Eftersom vi snabbt och enkelt trycker Ert budskap eller Er logo på lådan, blir det en perfekt kombination av premium give-away eller kundgåva som samtidigt sprider varumärket. Utöver sommarpresent eller julklappar passar detta perfekt som kundgåva när exempelvis de hämtar ut sin nya bil, tillträder sin bostad,  besöker er monter på mässan eller bara som premium give-away vid event eller andra aktiviteter.

Ett tips är att använda Finsmakarnas delikatesslådor vid facebook tävlingar där man lottar ut X antal till de som svarar på en enkel quiz, skriver en fiffig slogan etc. Detta brukar ge en bra spridning på nätet då många delar länken och därmed sprider Ert varumärke. Allt till en mycket låg marknadsföringskostnad. För vilka tycker inte om delikatesser såsom choklad, kaffe, te, honung, sylt, smörkex, olivolja m.m m.m? Finsmakarna fokuserar på varor som håller en eller flera certifieringar av KRAV, ekologiskt, UTZ eller Fairtrade så att vi även drar vårt strå i stacken till en bättre värld. Vi förbehåller oss rätten att då en produkt tillfälligt är slut eller utgått, byta till en likvärdig produkt. Alla priser på denna sida avser exkl. 12% moms (eller 25% för gratulationskort).

Jag vill veta mer!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom några timmar..

Namn

Telefonnummer

E-post

Önskad produkt

Uppskattat antal

Jag vill ha företagslogotyp på paketet

Jag vill ha gratulationskort med paketet

Meddelande (Frivilligt)