Om oss på Finsmakarna

Finsmakarna Norden AB bygger exklusiva chokladaskar och noga utvalda delikatesser. Vi erbjuder tre olika ben i verksamheten för att kunna ge er som kund och partner den bästa produkten och servicen. 

Vi hjälper varje vecka klasser och lag att tjäna pengar genom klassförsäljning och lagförsäljning. Samtidigt säljer våra hundratals återförsäljare Finsmakarnas produkter dagligen. Tredje kategorin i bolaget är företagspresenter och företagsgåvor till anställda, personal och kunder. Dessa produkterna kan profileras med er logotyp och budskap.

Rainforest alliance logo
Krav-märket logo
EU ekologisk logo
Conny-Törngren-Finsmakarna

Conny

conny.torngren@finsmakarna.se

Conny är grundare av Finsmakarna Norden AB och är personen ni kommer att ha kontakt med när ni vill sälja våra produkter.
Läs mer om Conny i intervjun på Mitti.se.

Nina-Finsmakarna

Nina

lager@finsmakarna.se

Nina sköter Finsmakarnas sociala medier och logistiken för alla ordrar. Följ oss på Instagram och Facebook.

Sara-Finsmakarna

Sara

invoice@finsmakarna.se

Sara ansvarar över ekonomin i Finsmakarna Norden AB. Hon ser till att boksluten genomförs på rätt sätt och att bolagets ekonomi fungerar som det ska.

Galina-Finsmakarna

Galina

Galina ansvarar för att våra produkter ska förpackas på rätt sätt och att era ordrar skickas snabbt från vårt lager. 

Birute-Finsmakarna

Birute

Birute ansvarar för att våra produkter ska förpackas på rätt sätt och att era ordrar skickas snabbt från vårt lager. 

Annika-Finsmakarna

Annika

Annika ansvarar för att våra produkter ska förpackas på rätt sätt och att era ordrar skickas snabbt från vårt lager. 

Anton-Finsmakarna

Anton

Anton ansvarar över Finsmakarnas blogg. Han älskar delikatesser i alla dess former och har 15+ års erfarenhet som egenföretagare och redaktör online. Anton driver även fyra andra företag, bland annat säljer han cornhole på Cornholebutiken.se.

Läs Antons publicerade artiklar

Våra utmärkelser

Finsmakarna Norden AB har under åren fått flera fina utmärkelser. Under 2023 är vi extra stolta över utmärkelserna ”Branschvinnare” och ”Sveriges starkaste företag”. Vi är helt enkelt bra på det vi gör – nu vill vi jobba med er för att skapa ett framgångsrikt och lönsamt samarbete. 

Branschvinnare-2023-300x300
Sveriges starkaste företag utmärkelse
Länets bästa och starkaste företag

Vi erbjuder noga utvalda delikatesser

Finsmakarna Norden AB har lång erfarenhet av att arbeta med noga utvalda delikatesser. Vi erbjuder bland annat våra kunder belgiska choklad direkt från fabriken i Belgien, svenska tryfflar och gourmet-kaffe. 

Flera av produkterna säljs av hundratals butiker runtom i Norden och erbjuds av ännu fler elever och lagmedlemmar genom klassförsäljning och lagförsäljning varje år.

Egna produkter och agentur för starka varumärken

Vi erbjuder ett blandat sortiment av egna produkter under vårt eget varumärke, Finsmakarna, men även agenturen för välkända och populära ChocoMe. ChocoMe är ett av Europas exklusivaste varumärken inom choklad. De karaktaristiska chokladkakorna toppade med frystorkade bär, frukter och nötter säljs tillsammans med övriga produkter i sortimentet i över 55 länder runtom i världen.

Vi på Finsmakarna är mycket stolta över att äga agenturen i Norden och därmed ha möjligheten att leverera dessa fantastiska produkter till er butik.

Miljö- & rättvisemärkningar

För oss är det självklart att välja ekologiskt och rättvisemärkta produkter. Gott som gör gott helt enkelt.

Rainforest alliance logo
Krav-märket logo
EU ekologisk logo

Jättegoda praliner i presentlåda och lakrits/chokladkulor. Hittade en fantastisk chokladkaka med nötter, måste provas!! Gillar man tryffel så blir man inte besviken! Handlar definitivt fler gånger

5/5

Våra olika delar i verksamheten

Enligt oss är kundservice en av de viktigaste delarna i Finsmakarna Norden AB. Vi gör vårt yttersta för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med våra produkter. Det spelar ingen roll om det är som återförsäljare, klassförsäljning/lagförsäljning eller om ni ska beställa företagspresenter till anställda och kunder.

Tveka inte på att kontakta oss idag så återkopplar vi så snart vi kan!

Tjäna pengar till klassen och laget

Tjäna pengar till klassen eller laget

En av våra mest populära delar i Finsmakarna är vår plattform för klassförsäljning och lagförsäljning. Vi hjälper skolklasser och lag att åka på t.ex. klassresor och cuper. Tjäna pengar till klassen eller tjäna pengar till laget genom att sälja Finsmakarnas produkter.

ChocoMe leverantör

Återförsäljare

Våra produkter säljs av hundratals blomster-, delikatess- och inredningsbutiker runtom i Norden. Ansök om att bli återförsäljare idag!

Företagspresenter och företagsgåvor till anställda, personal och kunder

Företagspresenter

Beställ företagspresenter och företagsgåvor till anställda och kunder. Vi hjälper er att profilera era presenter med egen logotyp och budskap.

Kontakta oss

Enligt oss är kundservice en av de viktigaste delarna i Finsmakarna Norden AB. Vi gör vårt yttersta för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för att du ska lyckas med våra produkter. Det spelar ingen roll om det är som återförsäljare, klassförsäljning/lagförsäljning eller om ni ska beställa företagspresenter till anställda och kunder. Du är också välkommen att kontakta oss gällande våra villkor och integritetspolicy.

Tveka inte på att kontakta oss idag så återkopplar vi så snart vi kan!

Finsmakarna logo

Kontakta oss
Finsmakarna Norden AB
Organisationsnummer: 559020-5000
Fittjavägen 23
14553 Norsborg

Telefon: 018-163100
E-mail: info@finsmakarna.se

Jättegoda praliner. 🙂

5/5
Rulla till toppen