Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

För klassen

Tjäna pengar till klasskassan

Är miljön viktig för dig? Ska produkterna vara lättsålda och ge bra vinst? Då är Finsmakarna rätt för dig! För vad kan vara mer lättsålt än godsaker som choklad, te, kaffe och andra delikatesser?

Vi sänder dig gärna katalog och varuprover i vårt kostnadsfria informationspaket. Tjäna pengar till klassen, klassresan, skolresan eller klasskassan och gör samtidigt gott för miljön.

Rättvisemärkt - KRAV, Ekologisk och UTZ är några av de certifieringar vi arbetar med. Utöver en stund av njutning med en utsökt kopp kaffe följt av en mörk chokladbit kan du lita på att varans process från ursprung till färdig produkt, är ansvarsfullt och uthålligt genomförd.

Våra Finsmakarlådor

Något för alla

Här hittar du något som alla uppskattar. Olivolja direkt från bönderna i Spanska Malaga, gourmetkaffe, te, honung eller varför inte lyxig belgisk choklad?

Olivoljepaketet
150kr
Förtjänst: 50kr/st

Högklassig olivolja i två smaker, direkt från bönderna i Spanska Malaga.

info

Pralinpaketet
150kr
Förtjänst: 50kr/st

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. Perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad.

info

Kaffepaketet
150kr
Förtjänst: 50kr/st

Tre paket gourmetkaffe (brygg) i tre olika spännande smaker. Ekologiskt och/eller UTZ.

info

Tepaketet
150kr
Förtjänst: 50kr/st

För teälskaren! Två sorters te från Kahls följt av smarriga smörkex, sylt och honung.

info

Lilla Finsmakarlådan
180kr
Förtjänst: 60kr/st

En lite kryddigare olivolja, två sorters bryggkaffe och en påse belgisk Gianduja nougat.

info

Stora Finsmakarlådan Eko
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Bara ekologiska produkter! Alla varor i denna låda innehar en eller flera märkningar av KRAV, ekologiskt eller UTZ.

info

Finsmakarlådan Deluxe
450kr
Förtjänst: 100kr/st

Fullspäckad med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Presentlådor

En uppskattad present

Finsmakarlådan Gåva har ett budskap tryckt på lådan och passar dig som vill visa uppskattning genom att säga "Kram", "Tack", "Grattis" eller önska någon "God Helg". Finsmakarnas presentlåda fylld med läckerheter är en trevlig present som man kan vara säker på att mottagaren uppskattar!

Finsmakarlådan Gåva “God helg”
200kr
Förtjänst: 75kr/st

Ska du på middag eller hälsa på någon du inte träffat på ett tag? Det är alltid trevligt om man har med sig något till värden..

info

Finsmakarlådan Gåva “Grattis”
200kr
Förtjänst: 75kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Grattis". Det finns många tillfällen att säga "Grattis": födelsedagspresent, mors dag, fars dag, studentfirande, graviditet, dop, namnsdag eller bröllop för att ge några exempel.

info

Finsmakarlådan Gåva “Kram”
200kr
Förtjänst: 75kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Kram". Passar perfekt till de som vill skicka en kram till någon de tycker om, uppvakta någon eller bara vill visa omtanke. Det finns alltid en anledning att ge någon en kram!

info

Finsmakarlådan Gåva “Tack”
200kr
Förtjänst: 75kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Tack". Passar perfekt till de som vill ge en avslutningspresent till skolfröken, fritidspedagogen eller klassföreståndaren. Eller som uppskattning till de som erbjudit sin hjälp eller lånat ut något. Eller varför inte bara "tack för att du finns"?

info

"Grattis säger vi till klass 6C i Rönninge skola som drog in 15.753 SEK. Bra jobbat!"


Exklusivt

Nå fler

De flesta föräldrar arbetar någonstans. Nå kunder ni tidigare inte nått då dessa premiumlådor även passar ypperligt till företag som gåvor till kunder och anställda. Finsmakarna fakturerar och levererar företaget direkt medans laget/klassen/föreningen behåller vinsten. Enkelt va?

Finsmakarlådan Present
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Lyxig ask fylld med belgiska praliner, kaffe, te, honung och körsbärssylt.

info

Stora Finsmakarlådan Eko
300kr
Förtjänst: 70kr/st

100% ekologisk! Alla varor innehar en eller flera märkningar av KRAV, ekologiskt eller UTZ.

info

Finsmakarlådan Premium
450kr
Förtjänst: 100kr/st

Vår finaste låda fylld med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Kostnadsfritt informationspaket

Behöver du mer information i form av katalog och varuprover? Eller behöver du veta något annat? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast. Glöm inte adress om du vill ha ett informationspaket..

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)

Ladda ner vårkatalogen 2019

Så går det till

1. Kostnadsfritt säljpaket - Utse en kontaktperson (över 20 år) som fyller i formuläret nedan. Inom 24 timmar (vardagar) sänder vi ut ett startpaket innehållande två foldrar per deltagare ifall någon förälder vill ta med till sin arbetsplats etc samt en gratis provlåda. Ett tips är att ha med denna låda när ni delar ut foldrarna så att deltagarna kan se hur den ser ut. Startpaketet innehåller även facebook-länk och loginuppgifter.

2. Ta upp beställningar - Även om vi på Finsmakarna inte har något volymkrav på er som säljare så vet vi av erfarenhet att det är bra att sätta ett gemensamt säljmål som tar er hela vägen eller åtminstone närmare ert slutmål till en klassresa eller den aktivitet ni vill göra. Snittförsäljningen ligger på 11 paket per individ och det kan fungera som en bra måttstock inför er försäljning.

3. Leverans - Med dina login uppgifter du fick vid registreringen lägger du sedan slutbeställningen. Vi rekommenderar en säljperiod på cirka 3 veckor. Finsmakarna skickar sedan leveransen fraktfritt till en leveransmottagare 3-5 arbetsdagar efter beställningen kommit in. För försäljningar under 35st Finsmakarlådor totalt, tillkommer frakt och den varierar var i landet ni bor men hamnar oftast under 300 SEK. En anmärkningskontroll utförs även på den ansvarige kontaktpersonen och Finsmakarna förbehåller sig rätten att neka utskick av varor om ansvarig för försäljningen har betalningsanmärkning. Fakturan har 20 dagars betalningsvillkor.

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

Tjäna pengar till klassen

På många föräldramöten kommer punkten klassresa upp. Barnen vill avsluta en termin med att åka på en rolig eller lärorik klassresa. Samtidigt är lagen tydlig: det går inte att bara be föräldrarna betala in till skolresan. Här vill vi på Finsmakarna hjälpa till genom att erbjuda lättsålda delikatesslådor som dessutom innehåller många rättvisemärkta varor. På kort tid och smidigt förfarande kan klassen enkelt tjäna ihop sina pengar till klassresan. Gott som gör gott helt enkelt.

Finsmakarna är ett varumärke som borgar för varor av yppersta kvalitet, höga krav på leverantörernas arbetsvillkor och miljömedvetenhet. Om du vill tjäna pengar till klassresan och om miljön, arbetsvillkoren hos våra leverantörer och vår höga kvalitet är viktigt för dig, är detta ett ypperligt tillfälle att ta tillvara. Finsmakarna levererar delikatessboxar innehållande högkvalitativa ekologiska och KRAV-märkta produkter som är lättsålda till vem som helst. De kommer i olika utföranden och storlekar.

Finsmakarnas stora delikatesslåda är helt ekologisk och innehåller såväl utsökt pasta från Italien med tillhörande pesto, crackers, kaffe från Kahls kafferosteri, marmelad samt förstklassig olivolja från Spanien. Den lilla delikatesslådan innehåller både utsökt olivolja, belgisk choklad och två sorters kaffe. Utöver detta finns en låda med två sorters olivolja som för tankarna till soligare breddgrader med sin mustiga smak och gyllene kulör. Missa inte Tepaketet från Kahls och vårt uppskattade Pralinpaket som innehåller utsökt belgisk choklad av högsta kvalitet.

Nytt för säsongen är även Finsmakarlådan Present innehållande inslagen pralinask, kaffe, te, sylt och honung. Lådan har dessutom ett budskap såsom “Grattis”, “Tack”, “Kram” eller “God Helg”. En gåva som mottagaren garanterat uppskattar!

Samtliga av Finsmakarlådorna är populära och uppskattade av kunderna så att tjäna pengar till klassen eller klassresan har aldrig varit enklare.

Vi förbehåller oss rätten att då en produkt tillfälligt är slut eller utgått, byta till en likvärdig produkt.

 

Ja, vi vill köra igång!

Fyll i formuläret så skickar vi ut ett startpaket med allt ni behöver för att komma igång.

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post