Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Sälja till klassresa

Tjäna pengar till klassen

VIKTIGT! Med omtanke för våra kunder bjuder vi på frakten även om ni inte uppnår fraktfri gräns. Vi rekommenderar att använda vår digitala katalog och sälja via sociala medier, telefon, sms etc för att undvika nära kontakt.

Är miljön viktig för dig? Ska produkterna vara lättsålda och ge bra vinst? Då är Finsmakarna rätt för dig! För vad kan vara mer lättsålt än godsaker som choklad, te och kaffe som uppskattas i varje hushåll?

Rättvisemärkt - KRAV, Ekologiskt, Fairtrade och UTZ är några av de certifieringar vi arbetar med. Utöver en stund av njutning med en utsökt kopp kaffe följt av en mörk chokladbit kan du lita på att varans process från ursprung till färdig produkt, är ansvarsfullt och uthålligt genomförd. Tjäna pengar till klassen, klassresan, skolresan eller klasskassan och gör samtidigt gott för miljön.

Nu över 25.000 nöjda kunder!

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

Våra Finsmakarlådor

Något för alla

Här hittar du något som alla uppskattar. Olivolja direkt från bönderna i Spanska Malaga, gourmetkaffe, te, honung eller varför inte lyxig belgisk choklad?

Olivoljepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Högklassig olivolja i två smaker, direkt från bönderna i Spanska Malaga.

info

Kaffepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Tre paket gourmetkaffe (brygg) i tre olika spännande smaker. Ekologiskt/Fairtrade/KRAV eller UTZ.

info

Pralinpaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. Perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad.

info

Tepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

För teälskaren! Två sorters te från Kahls följt av smarriga smörkex, sylt och honung.

info

Pastapaketet EKO
150kr
Förtjänst: 55kr/st

100% ekologisk! Pastapaket med jungfru olivolja 250ml, pasta Riggatoni 500g samt pesto Genovese 160g.

info

Lilla Finsmakarlådan
200kr
Förtjänst: 65kr/st

Exklusiv jungfru olivolja, två sorters bryggkaffe (ekologiskt/Fairtrade/KRAV och UTZ) samt belgisk Gianduja nougat.

info

Finsmakarlådan Deluxe
450kr
Förtjänst: 100kr/st

Fullspäckad med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Lite finare

En uppskattad present

Våra mer exklusiva presentlådor kan väljas med budskap tryckt på lådan och passar dig som vill visa uppskattning genom att säga "Kram", "Tack" eller "Grattis". Här kan du nå fler - de flesta föräldrar arbetar någonstans. Nå kunder ni tidigare inte nått då dessa även passar bra till företag som gåvor till kunder och anställda. Finsmakarna fakturerar gärna företaget direkt om önskas, medans laget/klassen/föreningen behåller vinsten. Enkelt va?

Finsmakarlådan Present
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas pralinpaket 370g, kaffe 200g, Södermalmste 100g, honung 28g, körsbärssylt 42g.

info

Finsmakarlådan Present “God helg”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Bortbjuden? Det är alltid trevligt om man har med sig något till värden..

info

Finsmakarlådan Present “Tack”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Tack". Passar perfekt till de som vill ge en avslutningspresent till skolfröken, fritidspedagogen eller klassföreståndaren. Eller varför inte bara "tack för att du finns"?

info

Finsmakarlådan Present “Grattis”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Grattis". Det finns många tillfällen att säga "Grattis": födelsedagspresent, mors dag, fars dag, studentfirande, graviditet, dop, namnsdag eller bröllop.

info

""Det var verkligen kul att få komma med något nytt och det uppskattades både av oss som sålde och de som köpte!" /Klass 6C i Rönninge skola - vinst 15.753 SEK. "


Kostnadsfritt informationspaket

Behöver du mer information i form av katalog och varuprover? Eller behöver du veta något annat? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast. Glöm inte adress om du vill ha ett informationspaket..

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)

Kika i katalogen..

Katalog Finsmakarna

Så går det till

1. Kostnadsfritt säljpaket - Utse en kontaktperson (över 18 år) som fyller i formuläret nedan. Inom 24 timmar (vardagar) sänder vi ut ett startpaket innehållande två foldrar per deltagare ifall någon förälder vill ta med till sin arbetsplats etc samt en gratis provlåda. Ett tips är att ha med denna låda när ni delar ut foldrarna så att deltagarna kan se hur den ser ut. Startpaketet innehåller även facebook-länk och loginuppgifter.

2. Ta upp beställningar - Även om vi på Finsmakarna inte har något volymkrav på er som säljare så vet vi av erfarenhet att det är bra att sätta ett gemensamt säljmål som tar er hela vägen eller åtminstone närmare ert slutmål till en klassresa eller den aktivitet ni vill göra. Snittförsäljningen ligger på 11 paket per individ och det kan fungera som en bra måttstock inför er försäljning.

3. Leverans - Med dina login uppgifter du fick vid registreringen lägger du sedan slutbeställningen. Vi rekommenderar en säljperiod på cirka 3 veckor. Finsmakarna skickar sedan leveransen fraktfritt till en leveransmottagare 3-5 arbetsdagar efter beställningen kommit in. För försäljningar under 35st Finsmakarlådor totalt, tillkommer frakt och den varierar var i landet ni bor men hamnar oftast mellan 99-299 SEK. En anmärkningskontroll utförs även på den ansvarige kontaktpersonen och Finsmakarna förbehåller sig rätten att neka utskick av varor om ansvarig för försäljningen har betalningsanmärkning. Fakturan har 20 dagars betalningsvillkor.

Se vår video om hur det går till

Video tjäna pengar med Finsmakarna

Tjäna pengar till klassen

På många föräldramöten kommer punkten klassresa upp. Barnen vill avsluta en termin med att åka på en rolig eller lärorik klassresa. Samtidigt är lagen tydlig: det går inte att bara be föräldrarna betala in till skolresan. Här vill vi på Finsmakarna hjälpa till genom att erbjuda lättsålda delikatesslådor som dessutom innehåller många rättvisemärkta varor. På kort tid och smidigt förfarande kan klassen enkelt tjäna ihop sina pengar till klassresan. Gott som gör gott helt enkelt. Finsmakarna är ett varumärke som borgar för varor av yppersta kvalitet, höga krav på leverantörernas arbetsvillkor och miljömedvetenhet. Om du vill tjäna pengar till klassresan och om miljön, arbetsvillkoren hos våra leverantörer och vår höga kvalitet är viktigt för dig, är detta ett ypperligt tillfälle att ta tillvara. Finsmakarna levererar delikatessboxar innehållande högkvalitativa ekologiska och KRAV-märkta produkter som är lättsålda till vem som helst. De kommer i olika utföranden och storlekar.

Finsmakarnas stora delikatesslåda är helt ekologisk och innehåller såväl utsökt pasta från Italien med tillhörande pesto, crackers, kaffe från Kahls kafferosteri, marmelad samt förstklassig olivolja från Spanien. Den lilla delikatesslådan innehåller både utsökt olivolja, belgisk choklad och två sorters kaffe. Utöver detta finns en låda med två sorters olivolja som för tankarna till soligare breddgrader med sin mustiga smak och gyllene kulör. Missa inte Tepaketet från Kahls och vårt uppskattade Pralinpaket som innehåller utsökt belgisk choklad av högsta kvalitet. Nytt för säsongen är även Finsmakarlådan Present innehållande inslagen pralinask, kaffe, te, sylt och honung. Lådan har dessutom ett budskap såsom “Grattis”, “Tack”, “Kram” eller “God Helg”. En gåva som mottagaren garanterat uppskattar! Samtliga av Finsmakarlådorna är populära och uppskattade av kunderna så att tjäna pengar till klassen eller klassresan har aldrig varit enklare. Vi förbehåller oss rätten att då en produkt tillfälligt är slut eller utgått, byta till en likvärdig produkt.  

Ja, vi vill köra igång!

Fyll i formuläret så skickar vi ut ett startpaket med allt ni behöver för att komma igång.

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post