Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Tjäna pengar till laget

Starta en lagförsäljning idag och få snabbt ihop pengar så att ni kan åka på den där cupen eller köpa det nya matchstället.

Lättsålt och ekologiskt - populära produkter såsom choklad, kaffe, te och olivolja som finns i varje hem. Dessutom stort ekologiskt urval!

Nu över 35.000 nöjda kunder!

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

Lättsålda delikatesser

Något för alla

Här hittar du något som alla uppskattar. Olivolja direkt från bönderna i Spanska Malaga, gourmetkaffe, te, svensk honung eller varför inte lyxig belgisk choklad?

Olivoljepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Högklassig olivolja i två smaker, direkt från bönderna i Spanska Malaga.

info

Kaffepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Tre paket gourmetkaffe (brygg) i tre olika spännande smaker. Ekologiskt/Fairtrade/KRAV eller UTZ.

info

Pralinpaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. Perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad.

info

Tepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

För teälskaren! Två sorters te från Kahls följt av smarriga smörkex, sylt och honung.

info

Pastapaketet EKO
150kr
Förtjänst: 55kr/st

100% ekologisk! Pastapaket med jungfru olivolja 250ml, pasta Riggatoni 500g samt pesto Genovese 160g.

info

Lilla Finsmakarlådan
200kr
Förtjänst: 65kr/st

Exklusiv jungfru olivolja, två sorters bryggkaffe (ekologiskt/Fairtrade/KRAV och UTZ) samt belgisk Gianduja nougat.

info

Finsmakarlådan Deluxe
450kr
Förtjänst: 100kr/st

Fullspäckad med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Exklusivare - snabbare pengar till lagkassan

Uppskattad present

Våra mer exklusiva presentlådor används oftast till att avnjuta själv men även till att ge bort som present . Här kan du nå fler - de flesta föräldrar arbetar någonstans. Nå kunder ni tidigare inte nått då dessa även passar bra till företag som gåvor till kunder och anställda. Finsmakarna fakturerar gärna företaget direkt om önskas, medans laget/klassen/föreningen behåller vinsten. Enkelt va?

Finsmakarlådan Gåva
250kr
Förtjänst: 75kr/st

Lyxig ask fylld med belgiska praliner, ekologiskt kaffe, te och honung.

info

Finsmakarlådan Present
300kr
Förtjänst: 85kr/st

Finsmakarnas pralinpaket 370g, kaffe 200g, Södermalmste 100g, honung 28g, körsbärssylt 42g.

info

Finsmakarlådan Choklad & Lakrits
300kr
Förtjänst: 85kr/st

Belgiska praliner 12st, ekologiskt kaffe 200g, strut Pralinmix 100g samt Lakrits/Passion 115g.

info

"Grattis Segeltorps IF P-07 som tjänade ihop 17.763kr. Bra jobbat!"

Segeltorps IF P-07

Kika i säljfoldern

Katalog Finsmakarna

Bläddra i Finsmakarnas säljfolder. Denna folder ingår i startpaketet och har även ett beställningslista på baksidan där deltagarna skriver upp sina köpare. Antalet rapporteras sedan till kontaktpersonen. 

Jag vill veta mer!

Vill du få hem katalogen och varuprover först för att visa en föräldragrupp? Fyll i formuläret så skickar vi det snarast. Glöm inte adressen!.

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)

"Grattis till IFK Örby Dam som drog ihop över 11.000 SEK på kort tid!"

IFK Örby A-lag damer (FOTO: anilssonphoto)

Så funkar det

1. Kostnadsfritt säljpaket - Utse en kontaktperson (över 18 år) som fyller i formuläret nedan. Inom 24 timmar (vardagar) sänder vi ut ett startpaket innehållande två foldrar per deltagare ifall någon förälder vill ta med till sin arbetsplats etc samt en gratis provlåda. Ett tips är att ha med denna låda när ni delar ut foldrarna så att deltagarna kan se hur den ser ut. Startpaketet innehåller även facebook-länk och loginuppgifter.

2. Ta upp beställningar - Även om vi på Finsmakarna inte har något volymkrav på er som säljare så vet vi av erfarenhet att det är bra att sätta ett gemensamt säljmål som tar er hela vägen eller åtminstone närmare ert slutmål till en klassresa eller den aktivitet ni vill göra. Snittförsäljningen ligger på 11 paket per individ och det kan fungera som en bra måttstock inför er försäljning.

3. Leverans - Med dina login uppgifter du fick vid registreringen lägger du sedan slutbeställningen. Vi rekommenderar en säljperiod på cirka 3 veckor. Finsmakarna skickar sedan leveransen fraktfritt till en leveransmottagare 3-5 arbetsdagar efter beställningen kommit in. För försäljningar under 35st Finsmakarlådor totalt, tillkommer frakt och den varierar var i landet ni bor men hamnar oftast mellan 99-299 SEK. En anmärkningskontroll utförs även på den ansvarige kontaktpersonen och Finsmakarna förbehåller sig rätten att neka utskick av varor om ansvarig för försäljningen har betalningsanmärkning. Fakturan har 20 dagars betalningsvillkor.

Kort video - så går det till

Video tjäna pengar med Finsmakarna

Tjäna pengar till laget utan att sälja

Guide bok

Vill du se sätt att tjäna pengar till laget utan att sälja? Läs vår guide!

Några föreningar som valt Finsmakarna

Tjäna pengar till laget

På nästan alla föräldramöten kommer punkten ekonomi upp. Cupavgifter eller ett nytt matchställ kostar en hel del. Samtidigt är det svårare att hitta sponsorer. Företagen ställer högre krav på avkastning. Här vill vi på Finsmakarna hjälpa till genom att erbjuda lättsålda delikatesslådor som dessutom innehåller många rättvisemärkta varor. På kort tid kan fotbollslaget, ridskolan, simlaget, innebandylaget, kampsportsklubben, hockeylaget eller vad det nu är som ligger er varmast om hjärtat,  enkelt tjäna ihop sina pengar till sin aktivitet. Gott som gör gott helt enkelt.

Kunderna väljer mellan lådor av varierande storlekar och med varierande innehåll. Exempel på produkter är vår ekologiska olivolja från Malaga, kaffe från Kahls kafferosteri eller lyxig belgisk choklad. En delikatesslåda är mycket enkel att sälja och uppskattad hos de flesta såsom släkten, arbetsplatsen, grannar och vänner/bekanta. Ett enkelt och roligt sätt att marknadsföra ert lag på och samtidigt tjäna pengar som kan gå till något roligt eller nödvändigt ändamål.  

Försäljning föreningar

Det är enkelt att räkna ut hur mycket ni kommer att tjäna genom att beräkna vad ni tror att ni kommer att kunna sälja och skriva in det i vår räknesnurra. Alla lag och föreningar kan lätt använda sig av denna och på så vis få hjälp att räkna ut hur mycket varje deltagare måste sälja. Sätt rimliga men sporrande mål och peppa varandra som bra lagkamrater så blir det hela som en lagtävling där ni alla är vinnare. Då ingen kontantinsats eller förhandsbeställning krävs från er sida är detta ett riskfritt sätt att tjäna pengar till föreningen.

Finsmakarna skickar ut ett startpaket med säljmaterial som gör det enkelt att fånga kundernas intresse, sen är det bara att sätta igång. När beställningsformulären är insamlade från deltagarna, summerar ni detta och sänder till er kontaktperson. Då sänder vi beställningen till en leveransmottagare. Ni levererar, tar betalt, betalar oss och behåller mellanskillnaden. Smidigt, eller hur?

Kontakta Finsmakarna för att tjäna pengar till klubben på ett roligt och uppskattat sätt som dessutom stärker lagandan! 

Ja, vi vill köra igång!

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post

"Bra jobbat Salem IF P-05 som tillsammans med Finsmakarna tjänade in över 11 000 kr till laget!"

Salem IF P-05