Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

För laget

Tjäna pengar till lagkassan

Tjäna pengar till laget, lagkassan eller föreningen genom att sälja högklassig olivolja, gourmetkaffe, belgisk choklad och andra delikatesser!

Rättvisemärkt - KRAV, Ekologiskt, UTZ och Fairtrade är några av de certifieringar vi arbetar med. Utöver en stund av njutning med en utsökt kopp kaffe följt av en mörk chokladbit kan du lita på att varans process från ursprung till färdig produkt, är ansvarsfullt och uthålligt genomförd.

Riskfritt - Inga utlägg! Ta först upp beställningar med hjälp av vårt säljpaket, därefter levererar vi exakt antal ni behöver. Då slipper ni eventuella returer eller utlägg. Vi levererar fraktfritt (från 35 produkter) och har inga andra säljkrav.

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

Våra Finsmakarlådor

Något för alla

Här hittar du något som alla uppskattar. Olivolja direkt från bönderna i Spanska Malaga, gourmetkaffe, te, svensk honung eller varför inte lyxig belgisk choklad?

Olivoljepaketet
150kr
Förtjänst: 50kr/st

Högklassig olivolja i två smaker, direkt från bönderna i Spanska Malaga.

info

Pralinpaketet
150kr
Förtjänst: 50kr/st

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. Perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad.

info

Kaffepaketet
150kr
Förtjänst: 50kr/st

Tre paket gourmetkaffe (brygg) från Kahls, Monteriva och Finsmakarnas egna blandning.

info

Tepaketet
150kr
Förtjänst: 50kr/st

För teälskaren! Två sorters te från Kahls följt av smarriga smörkex, sylt och honung.

info

Lilla Finsmakarlådan
180kr
Förtjänst: 60kr/st

En lite kryddigare olivolja, två sorters bryggkaffe och en påse mörk choklad med minst 60% kakaohalt.

info

Stora Finsmakarlådan Eko
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Bara ekologiska produkter! Alla varor i denna låda innehar en eller flera märkningar av KRAV, ekologiskt, UTZ och Fairtrade.

info

Finsmakarlådan Deluxe
450kr
Förtjänst: 100kr/st

Fullspäckad med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Presentlådor

En uppskattad present

Finsmakarlådan Present har ett budskap tryckt på lådan och passar dig som vill visa uppskattning genom att säga "Kram", "Tack", "Grattis" eller önska någon "God Helg". Finsmakarnas presentlåda fylld med läckerheter är en trevlig present som man kan vara säker på att mottagaren uppskattar!

Finsmakarlådan Present “God helg”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Ska du på middag eller hälsa på någon du inte träffat på ett tag? Det är alltid trevligt om man har med sig något till värden..

info

Finsmakarlådan Present “Grattis”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Grattis". Det finns många tillfällen att säga "Grattis": födelsedagspresent, mors dag, fars dag, studentfirande, graviditet, dop, namnsdag eller bröllop för att ge några exempel.

info

Finsmakarlådan Present “Kram”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Kram". Passar perfekt till de som vill skicka en kram till någon de tycker om, uppvakta någon eller bara vill visa omtanke. Det finns alltid en anledning att ge någon en kram!

info

Finsmakarlådan Present “Tack”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Tack". Passar perfekt till de som vill ge en avslutningspresent till skolfröken, fritidspedagogen eller klassföreståndaren. Eller som uppskattning till de som erbjudit sin hjälp eller lånat ut något. Eller varför inte bara "tack för att du finns"?

info

"Grattis Segeltorps IF P-07 som tjänade ihop 17.763kr. Bra jobbat!"

Segeltorps IF P-07

Företagslådor

Logo på lådan

Den perfekta kundgåvan till företaget som vill ge bort en uppskattad present till kunder eller anställda. Välj vilket antal du vill men vid 30st eller fler ingår tryck av din logo på lådan och frakt direkt till arbetsplatsen. Finsmakarna kan då fakturera företaget direkt medans laget/klassen/föreningen behåller vinsten.

Branded box – Finsmakarlådan Premium
447kr
Förtjänst: 100kr/st

Vår finaste låda fylld med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Branded box – Lilla Finsmakarlådan
223kr
Förtjänst: 60kr/st

Ekologisk olivolja, KRAV/Fairtrade-kaffe samt en påse mörk choklad med minst 60% kakaohalt.

info

Branded box – Finsmakarlådan Present
279kr
Förtjänst: 70kr/st

Lyxig ask som mottagaren garanterat uppskattar.

info

Branded box – Stora Finsmakarlådan Eko
335kr
Förtjänst: 70kr/st

Bara ekologiska produkter! Alla varor i denna låda innehar en eller flera märkningar av KRAV, ekologiskt, UTZ och Fairtrade.

info

Jag vill veta mer!

Vill du få hem vårkatalogen och varuprover först? Eller något annat du vill veta mer om? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast..

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)

"Grattis till IFK Örby Dam som drog ihop över 11.000 SEK på kort tid!"

IFK Örby A-lag damer (FOTO: anilssonphoto)

Så funkar det

1. Kostnadsfritt säljpaket - Utse en kontaktperson (över 20 år) som fyller i formuläret nedan. Inom 24 timmar (vardagar) sänder vi ut ett startpaket innehållande två foldrar per deltagare ifall någon förälder vill ta med till sin arbetsplats etc samt en gratis provlåda. Ett tips är att ha med denna låda när ni delar ut foldrarna så att deltagarna kan se hur den ser ut. Startpaketet innehåller även facebook-länk och loginuppgifter.

2. Ta upp beställningar - Även om vi på Finsmakarna inte har något volymkrav på er som säljare så vet vi av erfarenhet att det är bra att sätta ett gemensamt säljmål som tar er hela vägen eller åtminstone närmare ert slutmål till en klassresa eller den aktivitet ni vill göra. Snittförsäljningen ligger på 11 paket per individ och det kan fungera som en bra måttstock inför er försäljning.

3. Leverans - Med dina login uppgifter du fick vid registreringen lägger du sedan slutbeställningen. Vi rekommenderar en säljperiod på cirka 3 veckor. Finsmakarna skickar sedan leveransen fraktfritt till en leveransmottagare 3-5 arbetsdagar efter beställningen kommit in. För försäljningar under 35st Finsmakarlådor totalt, tillkommer frakt och den varierar var i landet ni bor men hamnar oftast under 300 SEK. En anmärkningskontroll utförs även på den ansvarige kontaktpersonen och Finsmakarna förbehåller sig rätten att neka utskick av varor om ansvarig för försäljningen har betalningsanmärkning. Fakturan har 20 dagars betalningsvillkor.

Tjäna pengar till laget

På nästan alla föräldramöten kommer punkten ekonomi upp. Cupavgifter eller ett nytt matchställ kostar en hel del. Samtidigt är det svårare att hitta sponsorer. Företagen ställer högre krav på avkastning. Här vill vi på Finsmakarna hjälpa till genom att erbjuda lättsålda delikatesslådor som dessutom innehåller många rättvisemärkta varor. På kort tid kan fotbollslaget, ridskolan, simlaget, innebandylaget, kampsportsklubben, hockeylaget eller vad det nu är som ligger er varmast om hjärtat,  enkelt tjäna ihop sina pengar till sin aktivitet. Gott som gör gott helt enkelt.

Kunderna väljer mellan lådor av varierande storlekar och med varierande innehåll. Exempel på produkter är vår lyxiga olivolja från Malaga, kaffe från Kahls Kafferosteri, lyxig mörk choklad, crackers, marmelad, och förstklassig belgisk choklad. En delikatesslåda är mycket enkel att sälja och uppskattad hos de flesta såsom släkten, arbetsplatsen, grannar och vänner/bekanta. Ett enkelt och roligt sätt att marknadsföra ert lag på och samtidigt tjäna pengar som kan gå till något roligt eller nödvändigt ändamål.

 

HUR LAGET TJÄNAR PENGAR Det är enkelt att räkna ut hur mycket ni kommer att tjäna genom att beräkna vad ni tror att ni kommer att kunna sälja och skriva in det i vår räknesnurra. På så vis får ni också ett mål att sträva mot som ni kan dela upp emellan samtliga deltagare som tänker delta i projektet. Sätt rimliga men sporrande mål och peppa varandra som bra lagkamrater så blir det hela som en lagtävling där ni alla är vinnare.

Då ingen kontantinsats eller förhandsbeställning krävs från er sida är detta ett riskfritt sätt att tjäna pengar till laget. Finsmakarna skickar ut ett startpaket med säljmaterial som gör det enkelt att fånga kundernas intresse, sen är det bara att sätta igång. När beställningsformulären är insamlade från deltagarna, summerar ni detta och sänder till Finsmakarna. Då sänder vi beställningen till en leveransmottagare. Ni levererar, tar betalt, betalar oss och behåller er vinst. Smidigt, eller hur? Kontakta Finsmakarna för att tjäna pengar till laget på ett roligt och uppskattat sätt som dessutom stärker lagandan!

Ja, vi vill köra igång!

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post

"Bra jobbat Salem IF P-05 som tillsammans med Finsmakarna tjänade in över 11 000 kr till laget!"

Salem IF P-05

Ladda ner vårkatalogen 2018