Säljarlogin

Är du ansvarig för en klass eller förening? Logga in här.
Eller klicka här för att skapa ett konto.

Logga in
Glömt lösenord?

Sälja till laget

Tjäna pengar till laget

VIKTIGT! Med omtanke för våra kunder bjuder vi på frakten även om ni inte uppnår fraktfri gräns. Vi rekommenderar att använda vår digitala katalog och sälja via sociala medier, telefon, sms etc för att undvika nära kontakt.

Är miljön viktig för dig? Ska produkterna vara lättsålda och ge bra vinst? Då är Finsmakarna rätt för dig! För vad kan vara mer lättsålt än godsaker som choklad, te, och kaffe som uppskattas i varje hushåll?

Rättvisemärkt - KRAV, Ekologiskt, UTZ och Fairtrade är några av de certifieringar vi arbetar med. Utöver en stund av njutning med en utsökt kopp kaffe följt av en mörk chokladbit kan du lita på att varans process från ursprung till färdig produkt, är ansvarsfullt och uthålligt genomförd. Tjäna pengar till laget, lagkassan eller föreningen och gör samtidigt gott för miljön.

Nu över 25.000 nöjda kunder!

 

Hur mycket behöver ni tjäna?

Hur många är ni som säljer?

- +

De här kan bli svårt! Ni behöver sälja:

lådor/person

Våra Finsmakarlådor

Något för alla

Här hittar du något som alla uppskattar. Olivolja direkt från bönderna i Spanska Malaga, gourmetkaffe, te, svensk honung eller varför inte lyxig belgisk choklad?

Olivoljepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Högklassig olivolja i två smaker, direkt från bönderna i Spanska Malaga.

info

Kaffepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Tre paket gourmetkaffe (brygg) i tre olika spännande smaker. Ekologiskt/Fairtrade/KRAV eller UTZ.

info

Pralinpaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

Högklassig belgisk choklad direkt från fabrik. Perfekt blandning av mörk, ljus och vit choklad.

info

Tepaketet
150kr
Förtjänst: 55kr/st

För teälskaren! Två sorters te från Kahls följt av smarriga smörkex, sylt och honung.

info

Pastapaketet EKO
150kr
Förtjänst: 55kr/st

100% ekologisk! Pastapaket med jungfru olivolja 250ml, pasta Riggatoni 500g samt pesto Genovese 160g.

info

Lilla Finsmakarlådan
200kr
Förtjänst: 65kr/st

Exklusiv jungfru olivolja, två sorters bryggkaffe (ekologiskt/Fairtrade/KRAV och UTZ) samt belgisk Gianduja nougat.

info

Finsmakarlådan Deluxe
450kr
Förtjänst: 100kr/st

Fullspäckad med läckerheter såsom olivolja, kaffe, te, smörkex, honung, belgisk choklad m.m. m.m

info

Lite finare

En uppskattad present

Våra mer exklusiva presentlådor kan väljas med budskap tryckt på lådan och passar dig som vill visa uppskattning genom att säga "Kram", "Tack" eller "Grattis". Här kan du nå fler - de flesta föräldrar arbetar någonstans. Nå kunder ni tidigare inte nått då dessa även passar bra till företag som gåvor till kunder och anställda. Finsmakarna fakturerar gärna företaget direkt om önskas, medans laget/klassen/föreningen behåller vinsten. Enkelt va?

Finsmakarlådan Present
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas pralinpaket 370g, kaffe 200g, Södermalmste 100g, honung 28g, körsbärssylt 42g.

info

Finsmakarlådan Present “God helg”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Bortbjuden? Det är alltid trevligt om man har med sig något till värden..

info

Finsmakarlådan Present “Tack”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Tack". Passar perfekt till de som vill ge en avslutningspresent till skolfröken, fritidspedagogen eller klassföreståndaren. Eller varför inte bara "tack för att du finns"?

info

Finsmakarlådan Present “Grattis”
250kr
Förtjänst: 70kr/st

Finsmakarnas presentlåda med budskap "Grattis". Det finns många tillfällen att säga "Grattis": födelsedagspresent, mors dag, fars dag, studentfirande, graviditet, dop, namnsdag eller bröllop.

info

"Grattis Segeltorps IF P-07 som tjänade ihop 17.763kr. Bra jobbat!"

Segeltorps IF P-07

Ta en titt i katalogen..

Katalog Finsmakarna

Jag vill veta mer!

Vill du få hem katalogen och varuprover först? Eller något annat du vill veta mer om? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast..

Namn

Telefonnummer

E-post

Meddelande (Frivilligt)

"Grattis till IFK Örby Dam som drog ihop över 11.000 SEK på kort tid!"

IFK Örby A-lag damer (FOTO: anilssonphoto)

Så funkar det

1. Kostnadsfritt säljpaket - Utse en kontaktperson (över 18 år) som fyller i formuläret nedan. Inom 24 timmar (vardagar) sänder vi ut ett startpaket innehållande två foldrar per deltagare ifall någon förälder vill ta med till sin arbetsplats etc samt en gratis provlåda. Ett tips är att ha med denna låda när ni delar ut foldrarna så att deltagarna kan se hur den ser ut. Startpaketet innehåller även facebook-länk och loginuppgifter.

2. Ta upp beställningar - Även om vi på Finsmakarna inte har något volymkrav på er som säljare så vet vi av erfarenhet att det är bra att sätta ett gemensamt säljmål som tar er hela vägen eller åtminstone närmare ert slutmål till en klassresa eller den aktivitet ni vill göra. Snittförsäljningen ligger på 11 paket per individ och det kan fungera som en bra måttstock inför er försäljning.

3. Leverans - Med dina login uppgifter du fick vid registreringen lägger du sedan slutbeställningen. Vi rekommenderar en säljperiod på cirka 3 veckor. Finsmakarna skickar sedan leveransen fraktfritt till en leveransmottagare 3-5 arbetsdagar efter beställningen kommit in. För försäljningar under 35st Finsmakarlådor totalt, tillkommer frakt och den varierar var i landet ni bor men hamnar oftast mellan 99-299 SEK. En anmärkningskontroll utförs även på den ansvarige kontaktpersonen och Finsmakarna förbehåller sig rätten att neka utskick av varor om ansvarig för försäljningen har betalningsanmärkning. Fakturan har 20 dagars betalningsvillkor.

Kort video - så går det till

Video tjäna pengar med Finsmakarna

Några föreningar som valt Finsmakarna

Tjäna pengar till laget

På nästan alla föräldramöten kommer punkten ekonomi upp. Cupavgifter eller ett nytt matchställ kostar en hel del. Samtidigt är det svårare att hitta sponsorer. Företagen ställer högre krav på avkastning. Här vill vi på Finsmakarna hjälpa till genom att erbjuda lättsålda delikatesslådor som dessutom innehåller många rättvisemärkta varor. På kort tid kan fotbollslaget, ridskolan, simlaget, innebandylaget, kampsportsklubben, hockeylaget eller vad det nu är som ligger er varmast om hjärtat,  enkelt tjäna ihop sina pengar till sin aktivitet. Gott som gör gott helt enkelt. Kunderna väljer mellan lådor av varierande storlekar och med varierande innehåll. Exempel på produkter är vår lyxiga olivolja från Malaga, kaffe från Kahls Kafferosteri, lyxig mörk choklad, crackers, marmelad, och förstklassig belgisk choklad. En delikatesslåda är mycket enkel att sälja och uppskattad hos de flesta såsom släkten, arbetsplatsen, grannar och vänner/bekanta. Ett enkelt och roligt sätt att marknadsföra ert lag på och samtidigt tjäna pengar som kan gå till något roligt eller nödvändigt ändamål.  

HUR LAGET TJÄNAR PENGAR Det är enkelt att räkna ut hur mycket ni kommer att tjäna genom att beräkna vad ni tror att ni kommer att kunna sälja och skriva in det i vår räknesnurra. På så vis får ni också ett mål att sträva mot som ni kan dela upp emellan samtliga deltagare som tänker delta i projektet. Sätt rimliga men sporrande mål och peppa varandra som bra lagkamrater så blir det hela som en lagtävling där ni alla är vinnare. Då ingen kontantinsats eller förhandsbeställning krävs från er sida är detta ett riskfritt sätt att tjäna pengar till laget. Finsmakarna skickar ut ett startpaket med säljmaterial som gör det enkelt att fånga kundernas intresse, sen är det bara att sätta igång. När beställningsformulären är insamlade från deltagarna, summerar ni detta och sänder till Finsmakarna. Då sänder vi beställningen till en leveransmottagare. Ni levererar, tar betalt, betalar oss och behåller er vinst. Smidigt, eller hur? Kontakta Finsmakarna för att tjäna pengar till laget på ett roligt och uppskattat sätt som dessutom stärker lagandan! Vi förbehåller oss rätten att då en produkt tillfälligt är slut eller utgått, byta till en likvärdig produkt.

Ja, vi vill köra igång!

Laget/Klassen

Föreningens/ Skolans Namn:

Lagets/Klassens namn

Antal personer som ska sälja?

När beräknar ni avsluta försäljningen?

Kontaktpersonens uppgifter

Namn

Adress

Postort

Postnummer

Personnummer

Telefonnummer

E-post

Verifiera E-post

"Bra jobbat Salem IF P-05 som tillsammans med Finsmakarna tjänade in över 11 000 kr till laget!"

Salem IF P-05